top of page
Εικόνα συγγραφέαGenosima Kamagra

Αβαναφίλη: Η νέα λύση για τη Στυτική Δυσλειτουργία

Η Αβαναφίλη ή αλλιώς Stendra και το Avana 200mg αποτελούν σημαντικές επιλογές θεραπείας για άνδρες που αντιμετωπίζουν προβλήματα στυτικής δυσλειτουργίας. Ας δούμε λίγο πιο κοντά τι είναι αυτά τα φάρμακα και πώς μπορούν να βοηθήσουν.


Χαρούμενο ζευγάρι με Avanafil

Η Αβαναφίλη - Avanafil είναι μια ενεργή ουσία που χρησιμοποιείται για τη θεραπεία της στυτικής δυσλειτουργίας, γνωστή και ως ανικανότητα να διατηρηθεί ή να επιτευχθεί στύση του πέους κατά τη διάρκεια σεξουαλικής δραστηριότητας. Είναι ένας από τους αναστολείς της φωσφοδιεστεράσης τύπου 5 (PDE5) και λειτουργεί αυξάνοντας τη ροή του αίματος προς το πέος κατά τη σεξουαλική διέγερση, βοηθώντας έτσι στην επίτευξη και διατήρηση στύσης.


Το Avana 200mg είναι ένα φάρμακο που περιέχει αβαναφίλη και προορίζεται για τη θεραπεία της στυτικής δυσλειτουργίας.


Εκτός από τη θεραπεία της στυτικής δυσλειτουργίας, η αβαναφίλη μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για άλλες ιατρικές θεραπείες, όπως η υπέρταση του πνεύμονα (αρτηριακή υπέρταση στα πνευμόνια).


Ένας σημαντικός συγκριτικός παράγοντας μεταξύ της αβαναφίλης και άλλων ουσιών, όπως η σιλδεναφίλη, είναι ο τρόπος λειτουργίας τους και η διάρκεια της δράσης τους.


Η σιλδεναφίλη είναι επίσης ένας αναστολέας της φωσφοδιεστεράσης τύπου 5 (PDE5), όπως και η αβαναφίλη, και λειτουργεί με παρόμοιο τρόπο αυξάνοντας τη ροή του αίματος προς το πέος κατά τη σεξουαλική διέγερση. Ωστόσο, η διαφορά μεταξύ τους συνήθως βρίσκεται στη διάρκεια της δράσης τους και στην ταχύτητα εμφάνισης της δράσης.


Η σιλδεναφίλη συνήθως απαιτεί περίπου 30-60 λεπτά για να αρχίσει να δρα και η δράση της διαρκεί περίπου 24 ώρες. Από την άλλη πλευρά, η αβαναφίλη, όπως φαίνεται και στο Avana 200mg, μπορεί να αρχίσει να δρα πιο γρήγορα, συχνά εντός 15-30 λεπτών, και να διαρκεί μέχρι και 36 ώρες.


Αυτή η μακροχρόνια διάρκεια δράσης της αβαναφίλης μπορεί να προσφέρει μεγαλύτερη ευελιξία στους ασθενείς, καθώς δεν απαιτείται συχνή λήψη φαρμάκου πριν από τη σεξουαλική δραστηριότητα.

Το Avana 200mg:

Το Extra Super Avana με δαποξετίνη:


21 Προβολές

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων
bottom of page